Idag har vi då varit på Ikea.
Det var meningen att William skulle vara hemma hos sin farmor men hon blev sjuk. Så vi tog med oss William. Gick bra det också. I alla fall handlade jag för exakt 1990 kronor. Handlade massor så jag kommer knappt ihåg allt.
Det jag minns är:

Pajform, en mjukdjurs råtta åt William, en skål + ljus att ha i, ett vitrinskåp, en golv-lampa, två bambu-blommor + kruka, bestik, set med hacklapp + mugg + tallrik, ett påslakan sett åt William, underlakan åt mig, handukar, 2 styck ramar, byrå, två pallar + bord till William, vin-glas, papperspåsehållare, burkar, m.m. Kommer inte ihåg allt. Jo en sak en matta också.

När vi kom hem åt vi tacos och sen när vi kom hem hit har jag pluggat religonskunskap. Nu ska jag gå och sova. William kommer vakna runt sex och lika bra att vara utvilad då.

Just ja. SKÖNT att muffe åkte ur på big brother jag tålde inte karln.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: