[O7:59]

Har varit ner och lagt i en tvätt-maskin. Skumt att gå till tvättstugan men det är helt okej. MÅSTE ju ha ren tvätt och på fredag blir det som vanligt igen med att tvätta.
William springer runt och säger ringer. För Björns väckar klocka har gett larm. Det var meningen att jag skulle ner på stan och träffa Linn och Lina idag men jag glömde vagnen men dom får gärna komma hit i stället.
Jag har även glömt mitt smink hemma så jävla irriterande.

Nä ska duscha nu, är en liten man som börjar bli irriterad för jag sitter här nu.

Han sa en söt mening idag när han lekte ”AjAj INTE den” ,plutten.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa