Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Vaknade halv fem!

[ Morgon ]

[O8:42]

William började grina i natt så jag gick upp att stoppa om honom. Trodde jag ja, han hade kissat ner hela sängen igen, klockan var halv fem så det kändes jävligt pissigt rent ut sagt. Fick duscha av honom och sen bädda rent i sängen. La honom men han ville ju inte sova då så klart. Så har varit vaken sen dess. Längtar tills jag får sova middag. Så jävla trött och slut.
Ska till ÖB senare idag och kika på saker. Det ska bli roligt i alla fall.


[Kväll]

21:50

Min dammsugare gick sönder idag. Känns för jävligt. Första pajade 2004, andra pajade 2005 och nu den tredje 2006. ÄR det inte för jävligt måste köpa en ny. Och en olycka kommer ju sällan ensam så tro på fan att min video hade sagt sitt också. Så fick beställa en ny idag på netonnet.

William har lekt med Erik idag (grannen) och jag fick hålla i lilla Melvin som bara är 2 mån gammal. Hihi, man blir för sugen.
Sen åkte jag, Björn och William till stan och åt pizza med Björns mamma och syster på american take oway. Sen åkte vi vidare till ÖB där jag köpte plast blommor till badrummet och present till Erik som fyller två nästa vecka och sen till William köpte jag ett jätte fint KÖK. Så de satte Björn ihop åt honom så imorgon när han vaknar står hans kök där och väntar på honom. Hihi. Han har kök + bord och pallar nu. Skulle vara kul att köpa ett tält åt honom som man kunde ställa sakerna i så blev det som ett eget hus åt honom. Ska knäppa kort imorgon så ska ni få se.

Nu ska jag vara social mot Björn.

– Puss –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: