Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Skola, stan och nytt tv-anten uttag.

[07:54]

William sitter och kollar på barn-kanalen.
Ska snart göra några mackor till frukost åt honom (han åt välling nyss).
Sen ska vi ner på stan för jag ska vara på skolan klockan nio och få välja ut en bok att skriva resention på. Hoppas jag får skriva om utvandrarna och dom andra tre för dom har jag nyss läst.
Sen klockan halv ett ska vi träffa Linn och Lina. Vet i fan vad jag och William ska göra från halv tio till halv ett. Orkar fan inte gå på stan så länge. Kanske ska åka tillbaka till Björn och vara här tills klockan 12 eller nått sånt. Men vet inte.

Kommer väl på det när jag är på stan.

[1O:27]

Valde att åka hem igen.
I alla fall Svenska B uppgiften verkar ganska enkel ska skriva en bokuppsatts om utvandrarna. Helt underbart. Man ska även skriva om Wilhelm Moberg och vilken tidsepok det utspelar sig på osv. DET här kommer bli så kul. För jag älskade verkligen utvandrana boken.

William blev lite utråkad nere på stan fanns ju inget att titta på men när vi åker ner igen får han ju leka med Lina. Ska höra om dom vill följa oss på donken, tänkte ge William lunchs där. Ganska perfekt lunch med happy meal.

Är 1½ timme tills vi ska åka bussen.

[18:11]

Vi träffade Linn och Lina på stan idag var jätte roligt. William blir så glad när han träffar Lina. Hans tjej ;).
Vi gick till Mc donalds och William åt en Happy meal med toast till och pomfritts.
Sen gav han Lina pommisar också. Han är så snäll min lilla prins.
Just ja han hämtade min väska idag innan vi åkte ner på stan och då sa han hjälpa *smälter*. Han säger nya ord och meningar varje dag. Sjunger börjar på blinka lilla stjärna ”Binka ija särna dä” SÅ SÖTT! Jag blir så stolt, så sjunger han lite ur mumin-trollen också ”mamamama papapapap” jag är så stolt. Han är så duktig min underbara prins. Finns ingen jag älskar så högt.

I alla fall gjorde jag och Linn bort oss i hissen i gallerian idag men kommer inte säga vad vi gjorde. HAHA.

Köpte tre pack med strumpor (care bear) tre pack kalsonger (care bear) och ett par strumpor med mumin åt William.

Nu ska jag kika på bompa med William.

– Puss –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: