Blir allvarligt talat skit piss, har värkt ner snö i natt *snyfftar*. Jag vill ju ha vår nu. Är fan april om 2 dagar och DE är snö! April då solen ska skina och det ska vara små snöhögar kvar bara och tussilago ska finnas i olika dikeskanter eller så finns vitsippor. Men nej fan här värker snön ner. Var är du vackra våren?! Jag vill ha hit dig nu så jag kan drömma om sommaren och plocka blommor och bär.

Ska hem och plugga engelska idag. Funderar på söndag, Björn ska ta William hel dag då. Så ska plugga för glatta livet hela lördagen då. Både Svenska B + Engelska A.
Ska ringa och säga att jag vill göra naturkunskap A kursen igen också.

Så slut på detta pluggande men i höst då ska jag plugga omvårdnad och då kanske jag får timvik efter det eller förhoppningsvis kan jag söka till Högskolans sjuksköterskeutbildning.

Skriva några rader om min älskling.
Han pratar så mycket nu, säger saker och gör massa saker.
Om man säger saker till honom gör han de, till exempel “William hämta nappen” då går han och hämtar den. “William var är mammas borste” då springer han och hämtar den. Eller “William lägg flaskan i disken” då går han och slänger ner flaskan där efter att han ätit på morgonen. Säger man William sjung mumin “så sjunger han mamamam papapapap” eller William sjung blinka lilla stjärna “då sjunger han binka ija säjna” . Sen säger han andra saker också, hämtar alltid våra skor (mina, björns och dom som ska med ut) så alla ska få sina. Eller så hämtar han någons Jacka. Han tar alltid själv fram sina skor + overall. JAG är så stolt för han är så himla duktig, älskar honom så mycket att det inte finns ord till! <3

Nä ska sminka mig nu.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.