Dark Mode Off / On
Småbarnåren

SsÖöNnDdAaGg

[O8:26]

Söndag igen då. Fan snart är man väl pensionär om livet ska gå så här fort.
Har bestämt mig för att boka tid hos tandläkaren i veckan (fasar) man kommer bli fett reunerad när man varit där i alla fall. Men måste ju hur som helst kolla så man inte har några hål. Det är ju som folk säger bättre att gå dit förtidigt än för sent. Jag är tyvärr dit ett år försent. Skulle varit där förra året men hade inte råd då. Och har igentligen inte råd nu heller men bättre nu än aldrig.
Var hos tandläkaren sist när jag var 19 år gammal. Så det är väl dax nu då…
Bara att hålla tummar och tår förbrilt och hoppas att man inte har några hål! Har aldrig haft hål i hela mitt liv så jag lär ju fått de nu när det kostar skjortan, byxorna och skorna.

William ska med Björn till kniva idag och jag ska hemma och plugga mitt huvud hjärndött.

[2O:35]

Nyss lagt William för natten. Tänk att en kärlek kan vara så stark som den jag känner för honom. Det är något jag tänker på varje dag. Han är mitt liv, min glädje och mitt allt.

Om en halvtimma är det Big Brother. Jag hoppas tönt och tråkmåsen Terese åker tycker inte hon tillför något.

– Puss –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: