Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Första April idag

[O9:21]

Idag är det den första april 2006 och mina syskon Mattias och Melissa fyller år.
Mattias fyller 17 och är i USA på klass-resa och Melissa fyller 9 år och ska fira sin födelsedag helt själv för första gången i sitt liv. Hon ska få en rosa prinsess-tårta. Annars har det alltid blivit den med grön marzipan för att Mattias absolut inte velat ha en rosa tårta på sin födelsedag.

Jag minns det så väl när Melissa föddes för 9 år sen. Jag kom upp på natten och det forsade blod ur mamm pga att moderkakan nästan lossnat helt. Jag var så himla rädd var bara 13 år då. Sen åkte mamma ambulans till Mora lasarett där hon katastrofsnittades. Och idag för 9 år gick jag in till Mattias rum och talade om att vi fått en liten lilla-syster och Mattias och Cilla trodde mig inte för det var första april. Men sen när vi åkt till BB och kollade fattade dom att jag inte skojade.
Hon var så söt lilla Melissa. Idag är hon 9 stora år. Min lilla-Lillasyster.

Nu ska jag sminka mig, ska ringa och gratta Melissa och sen vet jag inte vad vi ska göra.

[21:5O]

Har druckigt lite alkoläsk och njutigt av god mat. Nu sitter jag här och är trött.
Dagen har varit okej. Kunde ju varit bättre men ska inte klaga.
William är så go. Han räknar till fyra :D. Ett, tjå, tje, fyja. GOSISEN!
<3

– Puss –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: