Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Städ-dag

[ 08:12 ”morgon” ]

Ska städa idag. Ett projekt som är skit svårt eftersom William kommit på leken. Du städar och jag stöckar till igen…
Att städa min tvåa tar 4-5 timmar! Normalt hade de gått på cirka 1-2 timmar men med William i huset så tar det många långa timmar.
Lär väl börja nu.

[ 12:39 ”Eftermiddag” ]

Det gick lättare en jag räknat med idag faktiskt. SÅ jag blev verkligen super glad. Jag möblerade om i sovrummet så nu står Williams säng brevid min och har flyttat en bokhylla så den står mot väggen på andra sidan. I den bokhyllan la jag alla Williams megablocks och där mega blocksen låg la jag ner alla hans nallar. blev lite större utrymme nu i alla fall.
Idag ska vi äta spagetti och köttfärssås.

Fick min mens idag. Förklarade varför jag ville städa så gärna. FÅR alltid energi runt mens och ägglossning och börjar städa för glatta livet. Ska nog sova en liten stund nu medans William också sover.

– Puss –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: