Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Sovit dåligt i natt

[ O7:54 ”morgon” ]

William är lite förkyld och vaknat i natt och grinade. Själv hade jag oturen att när jag vaknade börja med mitt alltid oros moment fundera över hur det jag ska få ihop pengar. Hur jag ska klara engelska A kursen, och vad som händer om jag inte klarar den kursen om jag möjligen då kan plugga datakunskap a kursen utan studiemedel och det då räknas som jag fått mina 400 poäng. VARFÖR ska man aldrig veta hur ens inkomst kommer vara, varför är pengar alltid sånt stress moment?

[ 18:43 ”Kväll” ]

Idag skrev jag SV.B arbete sen sov jag en stund. Så ringde Anki på dörren och undrade om vi ville följa med ut och gå ( Anki, Daniel ”hennes pojkvän/sambo” deras två barn Erik och Melvin). Lite pinsamt för först trodde jag det var jehovas vittnen så jag fick lov att kika ut genom fönstret. BLIR fan paranoid efter allt deras spring hemma hos mig. Men vi gick till stora lekparken och så var dom på väg därifrån så vi gick till en liten lekpark på hsb. Så där lekte William och Erik jätte mycket. Jag och Anki knäppte kort.
Sen gick vi hem och Björn kom och hämtade oss. Åkte till Willys och handlade lite och nu är vi hemma hos Björn. Köpte mig lite godis. William är väldigt förkyld jag misstänker att det är MPR vaccinet som han blivit lite överkänslig för.

– Puss –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: