Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Borlänge tur.

[O8:59]

Happ, söndag igen nu då.

William kikar på barnkanalen. Jag ska snart duscha och Björn sover.

Hur skum är inte min mens då. Igår natt blödde jag så mycket att jag trodde jag skille förblöda. Sen igår var det super lite och lika idag. Fick mens i torsdags och nu är det söndag. Imorgon har jag ingen mens allt. 3 dagar har jag mens. Skönt i och för säg.

Får se vad vi ska göra idag.

[21:28]

Vi har varit till Borlänge idag.
Jag, Björn, William och Björns syster Emma. Och jag tankade bilen för första gången i mitt liv. Och sen skulle man ruska av den så säger Björn ”ruska av den som med en kuk.” Jag blir alltid så där MEN björn (spelar ju ingen roll hemma men ute!).

Sen när jag skulle betala bensinen så glömde jag först vad jag skulle säga. Björn stod bredvid och hjälpte mig. Så frågade om om jag ville ha volvo kortet. Björn sa. SKAFFA körkort och bil först, men jag är ju kortberoende och hon i kassa klart du ska ha volvo-kortet så skaffade de *s*.

Sen åkte vi till Borlänge. Var till Barnens hus, handade ett ansikte som säger ”tryck mig på näsan” osv. Tror den är rolig för William, sen köpte jag en korg med leksaksmat till Williams kök. Och sen var vi till dollarstore och där köpte jag en supersöt välkommen skylt med tre små katter på.
Sen på kupolen handlade jag en tröja. Grå med rosa text (cubus).

Tror jag håller på att bli sjuk, ont i halsen och snorig. Hittar inte tempen annars skulle jag tagit den.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.