[ O8:4O ]

Lyssar på walking in memphis på vh1 kanalen. Vi är ju hos Björn.
Den låten är så jävla fin. Men det är inte den vertionen med Cher utan han killen. Är inne i nån slags ballad period. Lyssnar på ballader hela tiden.

Det är helt skum mens jag har nu. Har mensvärk hela tiden, mår skit illa för jag har lågt blodtyck och dessutom blöder jag så mycket att jag börja fundera på om det är nått fel. Jag är ingen stor blödare alls, mitt blod kargulerar skit lätt och nu forsar det ur mig. Förstår inte vad det är. Äckel varning kanske. Men är så jävla oroad. Iofs går ju mens alltid över men ändå. Gillar inte att blöda.

Hoppas det lugnar sig under dagen. Vi ska till skevi idag och hälsa på Björns farmor och farfar.

Ska gå och duscha nu.

[18:O1]

Har haft jätte trevligt idag. Vi åt köttbullar och potatis. Så gott, sen gick vi ut och lekte. William åkte rutchkana.
Var på ÖB innan, där köpte jag en super söt katten jansson mjukis till William. Han ville inte ha den först för han ville ha en “tatto = traktor”. Så han fick båda ;).
Nu sover han med Katten Jansson. Vi ska äta potatisgratäng och kött.

William ropade han hade fasnat i spjälsängen och sa. Fasna och pekade, blev skit rädd för fick inte loss honom själv. Björn fick också hjälpa till. Sen upptäckte vi när William lossnat att han blöder näsblod också. Från båda näsborrarna. Han ramlade tidigare idag på näsan och jag brukar alltid börja blöda ur näsan flera timmar efter att jag slagit mig. Kanske är lika med William.
Älskade lilla skrutten *kramar*.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.