Nu är det snart maj. Månaden jag gruvat mig för länge. Jag vet nämligen inte alls hur det blir med pengar över sommaren. Jag kan studera över sommaren men då är “risken” stor att jag kanske intehinner gå klart hela omvårdnadsprogramet. Jag vet liksom inte hur många veckor omvårdnadsprogramet är på. Ska ringa vägledningscentrum och höra om det idag.

Om jag har rätt att plugga omvårdnad + över sommaren nu kommer jag söka att få plugga i sommar ända “problemet” är ju det att jag kommer jobba 4 veckor också. Vill inte få något IG. Iofs kanske man kan ta med böckerna och läsa på kvällarna på jobbet. Funderar på att läsa psykologi A + B. Dom två finns ju med på omvårdnadsprogramet nu också, och har jag läst dom behöver jag inte läsa dom på programet sen. Vet inte hur jag ska göra. FAN vad jag önskar att jag kunde vara sambo med någon så man slapp detta problem med pengar.

– Puss –


23:11 – Via WAP
Nu har jag varit hos Åsa (primadonnan) på lingon och blåbär.Var jätte roligt.Köpa byxor + en body.Åsa är otroligt söt och trevlig.Och Anna och Erik super söta 🙂 .Nu ska jag sova.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: