Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Twigglis

Huuu! Nu är det dom där twigglis på barnkanalen igen. Jag blir tokig. Deras låter sätter sig på min hjärna deräkt. Så går man och sjunger dom hela dagarna.

Vi är hos Björn men ska åka hem så fort jag duschat. Har inga rena trosor här och sånt klarar jag mig inte utan. Björn kommer hem runt fyra och vara hemma här själv tills dess är inte så där super skoj kanske.
Ska ringa skolan idag och höra om jag kan få göra omprov i religion a. Tror nog inte jag får de men man kan ju fråga. Vägledningscentrum tyckte jag skulle prova i alla fall. Får jag godkänt där också kan jag lämna in ansökan till CSN deräkt och borde få klar tecken för fortsatta studier ganska fort i alla fall. Kanske kan få resten av studiemedlet då. Plugga hela sommaren med distans och förhoppningsvis omvårdnad till hösten. Enligt dom borde jag vara klar inom 30 veckor eftersom jag jobbat inom vården redan. De skulle ju vara super.
Nä nu ska jag duscha.

Just ja i augusti ska jag ha Lingon och Blåbär hemma hos mig. Ni som vill är välkommna.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa