[ O7:48 ]

Idag ska jag, William och Björn på kalas hos Williams tremänning Lucas som fyller 2 år. William och Lucas brukar inte hålla sams något vidare. Lucas brukar putta William osv. William retas och tar Lucas saker i “hämd” och så där går det runt.

William kikar på barnkanalen nu. Jag ska ta och duscha och sminka mig.
Skriver mer sen.

[ 18:20 ]

Hade riktigt trevligt på kalaset åt smörgåstårta och paj. William och Lucas drog som vanligt inte jämt. Lucas vill gärna putta och slå William hela tiden. Och William är så snäll att han inte slår tillbaka. Idag fick William inte låna Lucas saker heller så. Men annars var det trevligt.
Björn och William är i Kniva. Dom kommer väl hem snart.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.