Dark Mode Off / On
Sjukdomar Småbarnåren

Pollen-astma (tält-bilder)

JAG dör! Kan knappt andas pga den här jävla pollen nu. Vill bara att den här pollen secongen ska vara över. Jag klarar inte av när björkar och sånt börjar knoppa för då blir jag så här dålig. Men i år är det fan värre än andra år. Ska duscha nu, ska ringa studievägledaren för att få svar på om hur jag ska lägga upp mina studier. Vi ska på möte idag men kommer inte ihåg tiden. Skrev upp den men pappret är borta. SKUMT.

Men jag ska ringa så jag får svar på frågan, skönt att kunna studera det man ska sen så man får sin utbildning så man kan söka till högskolan sen.

[ 13:10 ]

Har varit på stan nu. Gick jätte bra. I sommar ska jag läsa:
Datakunskap A + psykologi A
Operativsystem windows xp + psykologi B.

Sen ska jag skriva ett personlig brev till skolan varför jag vill gå omvårdnad. I vår ska jag plugga matematik A + B. Kommer vara klar med allt ganska snart med andra ord förhoppningsvis kan jag söka till högskolan i aug 07. Bara ett år. ÄR så glad!

Nu ska jag bygga ihop Williams tält. Får hoppas det är alla delar till det nu bara.

[ 16:10 ]

Nu har jag satt ihop tältet här. Jätte fint, knäppte kort. William som sov när jag satte ihop de blev ”eld och lågor” när han såg det så nu har han inspekterat de *s*. Det ser ut som vi har super stökigt här hemma på bilden. SÅ är det inte men det ser ju stökigt ut om man har det trångt.

– Puss –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: