Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

William 19 mån

[ O8:54 ]

Försökt ladda upp ett nytt foto på lunar men får bara ett fel-meddelande trots att bilden är godkänd. Skit irriterande. Får se om det går lättare senare.
William har inte sovit bra i natt. Han sover normalt hela nätter men i natt vaknade han klockan halv tolv och var från och till vaken till TRE! Jag måste ha en större lägenheten. Även jag måste få sova. Ska ringa skolan idag och höra om omprov eller någon form av prövning på reA så kan jag söka trea sen.

Ska träffa Linn och Lina på stan idag. Ska sätta mig och skriva ett personligt brev till omvårdnadsprogramet också. Våren 2007 är jag ”student”. Så jag har rätt att söka till högskolan. Det är inte alls lång tid, när han sa det blev jag OJ redan? Är det bara ett år kvar tills jag kanske kommer in på ssk? Vilken dröm.

[ 2O:36 ]

Varit ner och träffat Linn och Lina nu. William har sovit 3 min på hela dagen. Men varit glad i alla fall. Buslusen. Sover nu i alla fall. Hade jätte trevligt med Linn och Lina. Köpte ett par siden boxer kalsonger till William svarta med fladdermöss på för 15 kr. SÅ coola. Han har dom på sig nu. Han brukar knycka björns annars *s*.

Träffade en hel det folk nere på stan sommaren börjar närma sig nu, det märks för fler och fler går och är nykära och andra strosar runt och letar sommar kläder. Tänk att det går så fort! Snart går man här i 30+ och svettas och dricker mängder med vatten och njuter av sommar värmen. Liver kan inte vara mer underbart än det är på sommaren.

[

22:01 ]

Har gjort ett blandat bra och bad thing. Gick ut och rensade i förådet nu medans William sover. Hittade flera gamla dagböcker och självklart kan jag inte låta bli att läsa. Och FAN jag önskar jag inte läst. Varför är jag så dum? Stod massor jag glömt och önskar jag sluppit läsa om. Skrev in lite roliga saker här i dagboken saker om Melissa (min lilla-syster) och sånt men det andra kändes som jag gör rätt att rensa ut och slänga. VILL aldrig mer ta i det dumma livet jag levde på den tiden. Tiden när jag sökte ett liv och en själv. Tiden när jag insåg hur dum i huvudet jag var och ville bara slå mig själv tills jag fick stora blåmärken, tiden när jag bantade för att slippa känna hunger. Tiden jag var lika lång som nu (170) och vägde 47 kg. Tiden när jag inte hade någon mage. Tiden när jag var ett skelett utan liv.
Tiden jag lät mig utnyttjas av killar för att jag sökte den ultimata kärleken, jag sökte den kärleken jag aldrig kunde få.

Jag har funnit den nu. Han William var det som jag väntat på, han var den som fick mig att se, fick mig att förstå. Älskade underbara lilla William. Vad hade din mamma varit utan dig? <3

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.