Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Shit redan torsdag!

[ 8:33 ]

Jag får panik! Redan torsdag! Veckorna bara rusar fram ju. Hinner inte med.
Fint väder idag också. Ska nog ta mig en liten promenad med William. Älskade lilla busfrö. Varje morgon klättrar han ur sängen och kommer och pussar och kramar och knuffar mig lite lätt för att vi ska gå upp. Han är så underbar. Och har blivit så stor. Idag för 2 år sen var jag gravid. Så konstigt, det går så himla fort. Älskade lilla bustroll.

[ 15:45 ]

Träffade Anna idag. Har inte sett henne sen i höstas. Alltid trevligt att träffa Anna. Hade massor att prata om. Sen kollade vi i min gamla filofax och hon läste gamla medelanden hon skrivit. GUUUD vad pinsam man var runt 14-16 års ålder. Tur att man vuxit ifrån de.

William kikar just nu på teletubbies. Björn ska sova här i natt. Måste nog plugga en helt del nu.

[ 20:33 ]

Har huvudvärk. Tog en pronaxen så ska se om det blir bättre. Fick fler dagar att jobba på också. Den 19/4 klockan 15.30-21 och den 24/5 klockan 18.00-21 . Det är typ bara gå och lägga dom turen. Så blir väl att man går dit och ger kvällsfika för att dom sen ska sova. Ganska soft, få pengar för så lite. Blir bättre ställt i juni än den här månaden. Björn kollar på nått program på tvåan. Min nacke och huvud bara värker. Nästan så jag vill spy. Det beror på att jag precis fått min mens avslutad.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.