Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Ont i röven.

[ O7:46 ]

Har verkligen skit ont. Kan knappt ens sitta för det bara värker. Strålar frånhöfterna på nått vis till röven. SKIT ont gör de. Börjar fundera på om det är för jag provat att gunga. Men inte fan kan man väl få ont i röven pga de? DÅ känner jag mig verkligen otränad. Jag är faktiskt vig så om jag får ont i röven av att gunga då jävlar är det nått fel.
Jag är sån där ”spagetti” women. Kan gå i skräddar ställning fram (dvs benen i kors ovanpå varnadra) och då går man med knäna. Kan gå med knäna och hålla i fötterna. Sen kan jag sätta benen ovanför huvudet. Och så kan jag stå på tårna. DE ni! Hehe *s*.
Därför blir jag riktigt förbannad om jag får ont i röven av att gunga. Kan fan knappt gå ju.

William sitter på golvet och leker med en traktor som han kör mellan sina ben som en tunnel. Sötnos!

[ 11:58 ]

Varit ut till Lekparken med William. Gick dit med Anki och hennes två barn Melvin och Erik. Och sen följde hennes kompis med som också har två barn. Den ena heter Robin och han var född i januri samma år som William. Alltså 9 mån äldre ungefär.
William, Erik och Robin hade jätte kul. William älskar verkligen att leka med andra barn. Min lilla älskling. Han skulle verkligen behöva ett syskon *s*.

Blev korv och stuvade macaroner till lunch. William åt två protioner. DET är mycket för honom. Nu har jag lagt honom. Dom ringde från jobbet och vill att jag ska jobba måndag kväll. Jag kan jobba om jag får börja klockan 17.00 så får se om dom ringer upp igen snart.

Skulle behöva sova känner jag. ÄR så trött.

[ 19:27 ]

Nu är vi hemma hos Björn. Har åskat idag. Blixtrade och regnade. Första gången här i år. Mamma och låssas-pappa är i sthlm och köper en bil. En kombi bara 4 mån gammal.

Imorgon blir det jobb. Skönt med extra pengar i sommar. Ska försöka spara allt jag tjänar i sommar tills den dagen jag behöver.

[ 21:49 ]

Tänkte efterlysa någon som vill gå ut med mig på Falu-kalaset (lördagen) 3/6 . Björn ska med ut då men jag vill gå själv. Typ festa och gå på öl-tältet med för fest hemma hos mig eller nått. Är nån sugen så säg till, för jag vill verkligen gå ut då.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa