Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Till vårdcentralen.

Morgon

Ska till vårdcentralen nu klockan 08:45. Kolla astman + lungorna och hur jag ska göra. Har skit ont i ryggen också. Lyftet igår på jobbet blev inte så lyckat fick inget bra tag och nu har jag skit ont upp i mot axlarna.

Ska väl duscha nu då. William kikar på barnkanalen. Eftersom jag ändå ska ner på stan idag ska jag lämna papper till studievägledningen och till csn. Blir väl skönt när allt är klart antar jag.

[ updat]

Gick bra hos vct. Fick mer medicin utskriven. Sen gick jag på stan handlade lite smått. HAR skit ont i rygg axlarna och neråt. Jobbet ringde idag och ville att jag skulle jobba samma tur som igår. Så sa att det kan jav väl så om 40 min jobbar jag igen. Har tur att det blir ett lyft mindre i alla fall. HAR ju så förbannat ont efter att jag lyfte igår.
Men sen ska jag inte jobba mer förens på fredag. Måste fan få vila mig jag också. Studerar ju upp på allt.

Mysa lite med William nu.

– Puss –

Sophie (sophie82) lycka till imorgon!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: