Till vårdcentralen.

Morgon

Ska till vårdcentralen nu klockan 08:45. Kolla astman + lungorna och hur jag ska göra. Har skit ont i ryggen också. Lyftet igår på jobbet blev inte så lyckat fick inget bra tag och nu har jag skit ont upp i mot axlarna.

Ska väl duscha nu då. William kikar på barnkanalen. Eftersom jag ändå ska ner på stan idag ska jag lämna papper till studievägledningen och till csn. Blir väl skönt när allt är klart antar jag.

[ updat]

Gick bra hos vct. Fick mer medicin utskriven. Sen gick jag på stan handlade lite smått. HAR skit ont i rygg axlarna och neråt. Jobbet ringde idag och ville att jag skulle jobba samma tur som igår. Så sa att det kan jav väl så om 40 min jobbar jag igen. Har tur att det blir ett lyft mindre i alla fall. HAR ju så förbannat ont efter att jag lyfte igår.
Men sen ska jag inte jobba mer förens på fredag. Måste fan få vila mig jag också. Studerar ju upp på allt.

Mysa lite med William nu.

– Puss –

Sophie (sophie82) lycka till imorgon!

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: