Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Charmed| GRATTIS Sophie!

[ O8:25 ]

Satt och kollade på näst sista avsnittet av charmed igår. Fan vad ledsen man bild. Det kommer liksom aldrig mer vara charmed ju. Älskar den serien sett den sen jag var 14. Och nu kommer den inte finnas mer. Min favorit serie. I alla fall sista avsnittet går nu på söndag (usa) och jag har det hemtankat antingen mån eller tis nästa vecka. LÄNGTAR. Ska köpa alla dvd boxar sen. Har första som jag fick av Cilla i julklapp.

[ 17:34 ]

Inte gjort speciellt mycket idag. Har väldigt ont i nacke + ryggen knakar när jag rör mig och så. Beror på fel lyftet i söndags. INTE kul alls. Men det går över.
Björn kommer väl snart så ska vi äta spagetti och köttfärssås. Ska bli riktigt gott verkligen.

[ 19:43 ]

GRATTIS SOPHIE TILL NOVA!

Fick sms när vi var på coop och handlade. Så glad för eran skull! 🙂

[ 20:12 ]

Nu har jag duschat William, ska snart ta bort sminket. Björn ska sova här i natt. Kommer inte hit något imorgon för han ska jobba över. Men blir nog roligt i alla fall.Höra om Cilla kommer förbi,

– Puss –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: