Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Dreams can come true.

[O8:O5]

William tittar på mumintrollet. Han gillar film min lilla buse.
Funderar på hur jag ska kunna hitta en trea som jag vill bo i. Frågan är om jag ska ringa väpnaren och höra om lägenhet där. I så fall skulle jag kunna få flytta in till första september. OM jag inte hittar någon som vill flytta in tidigare då.

William ska på bal ikväll. Emma hans faster ska sluta nian idag och gå på balen, och dom ville ta med William dit. Så det får dom väl. Björn kommer inte hit idag för han ska jobba över. Ska ringa jobbet nu så jag vet vilken tid jag börjar imorgon.

[ 16:39 ]

Blir putt. Håller på att koka potatis och dom blir fan aldrig klara. MORRAR och MUTTRAR.
Ska äta kåldolmar. Björn frågade igen om jag vill med på balen. Hade varit kul, men måste plugga. SÅNNA här gånger är det tråkigt att plugga när man inte kan följa med på en rolig sak.

Hur som helst så åker William runt 18:00 och då ska jag sätta mig och göra om lite uppgifter till naturkunskapen och sen ska jag börja med Religon A som jag ska göra om för jag fick IG. Ska komplitera några uppgifter där. Så hoppas nu bara på att bli klar med skiten. Hoppas på Godkänt i kursena nu. Skulle vara så skönt att få två godkänt den här månaden. Det skulle betyda massor inför sommaren och för min självkänsla att klara av att komma in på skolan jag vill gå.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa