Småbarnåren

Kärleken är obeskrivlig.

William kikar på Jasper pingvin på barnkanalen. William gillar tv program han. Tycker jag är roligt så klart. Ska snart ut och ta mig min morgon promenad. Trist väder ute i dag bara. Mulet och ser nästan höstigt ut. MÅSTE ringa skolan idag igen ringt dom i över en vecka utan resultat tycker jag är skit dåligt.

Nä nu ska jag ta mig en dusch, ut på morgon promenad, äta frukost och ringa SKOLAN igen.

[Senare]

Vi ska till Borlänge snart. KUL, ska försöka åka förbi dollarstore och barnens hus tänkte jag. Kul att traska runt på sånna plock och finn butiker som dollar. Sen ska vi promenera på stan i Borlänge också, har inte gjort det sen jag var 15 och köpte en trekvarströja med en 8 på och ett par hipsters och ett par vita platåskor. HAHA, shit vilka tider när man gick runt så där och tyckte man var skit snygg. Tänk vad modet förändras.

Sen har jag fått vika upp JEANSEN, för första gången i mitt liv är byxor för långa för mina ben. Eftersom jag har så pass långa ben så får man alltid leta länge innan man hittar byxor som är helt “perfekt” i längden, men har dock aldrig fått förlånga jeans.

Har huvudvärk, så ska nog ta mig en pronaxen innan vi åker.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: