Träningsvärk

Shit vilken träningsvärk jag har sen igår kväll. Jag tog en Power Walk på 30 min (utan vagn) och sen gick jag hem och tränade pilates i 15 min så det blev en riktigt lång träning på en gång. OCH fan vad det tagit magen värker och lika med låren. Ska göra det där varje kväll så kanske det ger reslutat. Ska laga gröt med lätt filmjölk till frukost nu. Sen ska jag se om jag ska äta sallad till lunch och till middag blir det tai-kyckling med ris nudlar. Det är väldigt hett och kryddigt så funderar på om jag ska ta nudlar till för heta saker sätter igång ämnens omsättningen.

William kikar på Pingu, verkar riktigt intresserad. Kikade i HM katalogen igår kväll, ska beställa lite. Ska nog beställa ur Ellos också. Får se vad bara. Helst skulle jag vilja beställa lite ur jotex men jag har inte katalogen själv. Ska gå in på nätet och beställa än.

– Puss –

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: