Blev ingen kräftkväll utan taco kväll i stället, men de var lika kul de. Hade jätte trevligt satt och berättade om spöken drack några öl och snackade gamla minnen och gamla människor. Hade super trevligt.
Vi gick till palatset en sväng men jag var bara där i cirka 20 min sen ringde Björns kompis och ville åka och hämta mig eftersom jag frågat om han ville de.

Jag bestämde mig igår för att jag ska börja träna på måbättre kostar 400 kr i månaden och då jävlar borde jag gå ner i vikt.
Dagen blir som jag tror lugn. Inga planer här i alla fall. Möjligt att Björn planerat något han inte talat om för mig.

[ Senare]

Ska snart äta. Ska äta lite onkelbens med endast sallad och kött. Inget ris för mig.

Grattis till Freja på 1 årsdagen!

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: