Idag ska jag hem till Christin framåt kvällen och prova kräftor för första gången i mitt liv. Ska bli riktigt kul måste jag säga, fast ska åka hem ikväll tänkte jag i alla fall. Nästa lördag kanske jag ska ha fest hemma om vi får barnvakt dvs. Jag ska ha brännboll och massa andra “lekar” och så ska vi dricka öl (jag alkoläsk) . Jag skämms när vi ska ha barnvakt. MEN jag är ändå ut så sällan, det jag mest gör är att sitta hemma så det ska bli kul att göra något annat någon gång. Dom säger ju att man blir en “bättre” mamma om man får göra lite annat nån gång ibland. Vet i fan om det är så?

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: