Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Love can make you do crazy things.

Är hemma hos Björn. Han ska hålla i en svensexa åt sin kompis idag. Så jag och William blir ensama hemma. Funderar på om jag ska ringa någon kompis och höra om man ska göra något skoj. Typ äta middag ihop eller något sånt så man slipper vara själv.

Ska göra prov i helgen också. Två stycken. Känns väl inte så där super duper kul kanske. William busar runt som vanligt.

[Senare]

Har städat, rensat och donat här hemma. Snart kommer Johannah med sina barn Michaela och Celina hit. Vi ska äta middag ihop. Ska bli så roligt. William kom hem från en halv timme sen har har varit med Björn i Kniva. Tänkte passa på och knäppa kort idag när jag ska träffa dom. Tror det blir kul, speciellt för William som älskar att leka. Dock har William inte sovit lunch idag så det kan jue bli lite kris pga det. Får hoppas det går bra i alla fall.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa