Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

GLAD!!!

Gaah!

Sovit ganska dåligt för haft både allergi och astma i natt. Blä och fy fan! Sen runt halv sju väckte en flug jävel mig genom att surra bredvid mitt öra. Morrar och grymtar. Jag hatar flugor som inte kan lämna än i fred. Till sist gick jag och la mig på soffan. Halv åtta vaknade William och kom upp och pratade *snuttis*.

Tänkte i natt vad skönt det skulle vara med en trea. Varför är det så svårt att hitta ett ställe man vill bo på? Har verkligen märkt att det är skit svårt. Jag vill trivas dit jag flyttar, vill att William också ska trivas.

Funderar på om jag ska försöka fil-banta? Om man äter fil till frukost och till lunch och riktigt middag borde man inte gå ner i vikt då? Annars kanske det är bättre med gröt till frukost och fil till lunch och sen äta riktig middag. Då borde jag väl gå ner mina fem kilo som jag vill ha bort. Jag väger 65 just nu och vill väga 60 som jag gjorde innan William föddes. Helst skulle jag vilja väga typ 57 men det är kanske lite väl lite. Men 60 då blir jag nöjd.

[more]

Måste ha minskat rejält i midjemått. Jag har tyckt det känns så för alla byxor börjar ”slappa” i midjan och idag satte jag på mig en kjol som varit helt lagom innan NU hänger den typ. Härlig. *gladast*.

Ska ut med William så han får leka med Erik en sväng.

Ha en super duper sommardag vänner <3 .

[suckar]

Annars har jag, Björn och William varit till Runn & badat. Eller William och Björn badade jag var på stranden. Knäppte lite kort. Ska åka till Björn sen.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa