Söndag.

Då är det söndag igen då. William sitter och kikar på “tvillingarna” dom som var med i huset fullt som gick nån gång under 90-talet. Fast det här är nån film med dom på femman och är väl en tonårsfilm. Sötnosen. Han vaknade fem i morse men jag “tvingade” honom somna om så han sov till halv NIO. Minns inte när jag fick sova så länge senast.

Ska åka till Rusta en sväng snart, inte för att man hittar speciellt mycket där men kul ändå. Ska göra två prov ikväll. Ett praktiskt och ett vanligt. Psykologi B och Operativsystem Windows Xp. Men jag tror det INTE kommer gå bra alls.

– Puss –

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: