Då är det söndag igen då. William sitter och kikar på “tvillingarna” dom som var med i huset fullt som gick nån gång under 90-talet. Fast det här är nån film med dom på femman och är väl en tonårsfilm. Sötnosen. Han vaknade fem i morse men jag “tvingade” honom somna om så han sov till halv NIO. Minns inte när jag fick sova så länge senast.

Ska åka till Rusta en sväng snart, inte för att man hittar speciellt mycket där men kul ändå. Ska göra två prov ikväll. Ett praktiskt och ett vanligt. Psykologi B och Operativsystem Windows Xp. Men jag tror det INTE kommer gå bra alls.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: