Var till Borlänge idag i stället för det blev inget igår. Åkte först till Barnenshus och kikade William gick runt och visade vad han tyckte var kul. Vilket var bra för mig och Björn som snart ska köpa present åt honom. William fyller ju år den 3 Oktober och jag vet att månaderna går fort så bra att kika ut redan nu.
Kikade nere på stan i borlänge också men hittade inget, så vi åkte till Kupan, där var jag in på min favorit affär (cubus) och köpte ett vitt linne och en vit tröja att ha utan på. Ska ha dom på fredag när jag ska ha lite fest hemma hos mig. Vi ska spela brännboll och sånt.

Nu sover William och jag ska gå och vila en liten stund jag också. Ska skriva lite vård och omsorgs arbete ikväll. Sen imorgon ska jag och en till tjej på kurs start och diskutera vad den handlar om. Efter de ska jag träffa min mentor.

Sen blir dagen bara lugn. Jag tror jag ska försöka plugga klart så mycket jag bara kan inom vård nu i höst så att jag typ bara har en eller två kurser kvar i vår. Tänkte läsa matte A+B i vår och sen är jag sugen på att läsa biologi har jag kommit på.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: