fbpx
Dark Mode Off / On
Småbarnåren

GODKÄNT I PSYKOLOGI B!

Klockan två idag ska jag till skolan och få en genom gång i Vård och omsorg. Funderar om jag ska ta vagnen och gå hem till Björn också. Det är ungefär 5 km hem till Björn så det skulle bli en skön och härlig promenad. MEN det är många uppförsbackar och jag är allergisk mot uppförsbackar *s*.

William kikar på trasselsudd för tillfället, själv ska jag väl ta mig en dusch och äta lite lättfil och fortsätta vara trött och ha skuldkänslor inför att plugga operativsystem som jag råkat lägga på hyllan. Skulle behöva ringa psykologi B läraren också och höra när jag blir klar med kursen.

[ Senare ]

Fick godkänt i psykologi b kursen. Blev så himlans glad. Målet till sjuksköterska kommer bara närmare och närmare. Tänk att jag än dag kanske är utbildad till sjuksköterska. Ibland kan jag inte fatta att jag verkligen lyckas få betyg i kurser. Jag som kämpat så med skolan och gick ut grundskolan med G i 5 ämnen (svenska, engelska, so, hemkunskap) och resten IG, jag har får godkänt hela tiden och till och med två VG:n. Så lycklig!

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: