Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Bajs.

Williams favorit ord. Mycket som är bajs och skit enligt honom. Hehe. Han brukar leka att leksakerna bajsar. När han bajsat kommer han och säger Skit eller bajs. Gillar dock inte när han säger skit. Svamp pratar han mycket om också. Han har varit ute med sin farmor några gånger och plockat, och nu tycker han det är jätte skoj.

Jag är så enormt trött känner jag. Varit två pers och kikat på lägenheten. Dom andra kom helt oanmält och jag såg dom när jag kom hem. Så stod dom utanför mig och väntade för dom ville kika. JAG hade ju lika gärna inte behövt komma hem ju. Tycker det är fräckt att inte ringa innan. För dom sa att dom inte ringt utan valt att komma förbi och kika i stället. Sen idag efter fem kommer det hit några till och kikar. Med andra ord är det många som vill se lägenheten så det känns ju bra. Så kan man vara rätt säker på att någon tar den i alla fall.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: