Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Åka och kika på möbler.

Björn ska köpa ny soffa så klockan 16.30 kommer han och hämtar mig och William så åker vi dit. Jag tänkte passa på att köpa porton samtidigt på OKQ8 och hämta ett paket jag fått. Vet dock inte vad det är i paketet.

Annars gör vi inte något speciellt. William sitter och leker på golvet. Jag irriterar mig på att någon besökte mitt krypin igår. AV respekt gör man inte så. Morrar och knorrar.

Pratade med mina två bästa vänner igår. Anna och Lena, vi pratade tre i hemtelen om allt mellan himmel och jord skrattade åt gamla minnen och dåliga sex-tabbar.Våran vilda party tid. Så vi bestämde oss för att den 14/10 ska vi ha vin kväll här hemma och skratta och dricka och bara ha skit kul som bara vi kan ha. Kommer kännas som förr i tiden tror jag när vi ägde hela världen. Ska bli så roligt.
Och nästa helg den 30-de kommer det hit lite tjejer så ska vi äta tacos och dricka och festa och ha himlans skoj. Ska bli roligt det också. Känns som livet leker just nu.

– Puss –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: