Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Sassa min underbara hund.

Jag har minnsan varit med förr jag. Eller hur Anna?

Skrattar. Hoppas på antingen tacos eller potatisgratäng idag. Skulle vara så himlans gott. Annars såg jag att jag gått ner ett KILO! Blev så himlans glad, har ju bara tränat en dag och ätit mindre än vanligt blev så himlans glad. Nu ska jag motivera mig ner i vikt igen. Kommit på att jag aldrig mer ska låta en karl ragga på mig. Och gör dom de ska jag ge dom handen deräkt. Så trött på karlar för tillfället. Tror faktiskt det är som min psykolog sa när jag var 19 att jag behöver break från killar för att hitta mig själv. Och så tänker jag låta det bli nu. För just nu känner jag mig stark och vill förändra saker.

[ Senare ]

Pratade nyss med mamma. Sassa min hund har varit till vetrinären idag för att bli undersökt pga knölar runt brösten. Först hade dr sagt att dom skulle operera bort dom. Sen berättade mamma att hon börjar kissa i sängen osv. Dom tog urinprov och det visade sig att hon har skumplever och kommer leva högst 2 år till. Hon har fått medicin och funkar den då kommer hon leva i högst två år till. Annars måste hon avlivas. Hon är 12 år. Minns så väl när jag fick henne, jag var 10 år då. Hon fyller år exakt en vecka efter mig den 17 feb. Jag känner mig jätte ledsen nu, min underbara lilla hund. Ska hon behöva dö? Vetat att dagen skulle komma men alltid tänkt att det händer inte henne. Lilla underbara Sassa. Som legat i min säng när jag gråtit slickat tårar från min kind. Lagt sina tassar på min axlar och kramat mig när jag varit ledsen. Lekt roliga lekar och sprungit runt och busat. Jag hoppar du får leva två år till. Min älskade vackra hund. <3

Min hund är inte bara en hund. Hon är en vän också. Min hund är inte bara en hund utan hon lyssnar när jag vill prata och skvallar aldrig vidare. Min hund är inte bara en hund, hon delar mina drömmar med mig. Min hund är inte bara en hund, hon finns alltid här för mig. Min hund är inte bara en hund utan ett komplett liv som förgyller mitt liv. Skriven av mamyleine 22/9-2oo6
– Puss .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: