Dark Mode Off / On
Småbarnåren

~ Tiodagar kvar ~

Om 10 dagar fyller William 2 år. Ska bli så himla roligt. Nästa veckan ska jag tvinga *s*. Björn att åka och handla presse med mig. För nu vill jag ha det överstökat.
William kikar mumin på barnkanalen. Han är musikalisk har jag upptäckt. Om jag går och nynnar på en melodi vet han genast vad det är för låt jag nynnar på och säger nått ord från dom. Pelle svanslös är Williams favorit film. Han kallar det för pelle laslös.

Annars har jag rätt tråkigt. Drömde om min morfar i natt. Drömmer aldrig annars om personer som inte lever men i natt gjorde jag det. Var en mysig dröm.
Sen drömde jag om sassa också, usch hon måste bli bättre och leva i två år till. Kan inte tänka mig ett liv utan henne.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: