Så känns det idag på grund av en viss sak. FAN varför kan jag aldrig få det jag vill och önskar!!!

Annars är det kalas dax här. Björn/Williams släkt kommer hit och firar William.
Björn sticker till Rättvik ikväll så här blir det ensam sittande med TRÅK. Ska väl läsa medicinsk grund och körkortsteori. Men ska gå här med glad min för Williams och Björns och gästernas skull, min otur ska inte få förstöra allt.

[ kväll ]

Borde plugga medicinsk grundkurs men den är så jävla SVÅR! Så himla mycket som måste komma in och jag fattar inte ens hälften. Och Anna som läst kursen och ska bli ssk:a hon är ute på krogen ikväll (tror jag) så hon kan inte hjälpa mig fatta. Får be henne imorgon.
Sen är det körskolan SOM också är skit svårt ju. Teorin är verkligen så himla tuff. Jag vet att jag måste plugga mycket men så himla mycket som måste in.

Sen har jag ont över hela kroppen. Mensvärk (fick idag) , tandvärk (pga visdomstand) , träningsvärk (pga träning) .

Kalaset var hur som helst lyckat i alla fall. William super glad för alla paket och allt var självklart bilar. Sötnosen. Tror inte det finns någon som älskar bilar så mycket som han gör. Eller jo hans pappa då.

Nä går och lägger mig och läser körkort nu. Så ringer jag frugan min imorgon.
SÅ nu vet du vad du har och vänta. Hjälpa en stackars dam i nöd 😉 .

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: