fbpx
Dark Mode Off / On
Småbarnåren

~ PMS ~

HATE it.

Jag hatar mens. Finns verkligen inget som toppar min hata lista så mycket som mens.
William leker med sina nya leksaker, som förövrigt är utspridda över hela lägenheten. Jag är så himla sugen på att flytta nu. Funderar hela tiden på vad man kan sälja för saker. Känner verkligen inte för att ta med en massa skit i nästa flytt också. Ska ge bort vissa saker till myrorna också. Sånt där man aldrig får sålt i alla fall. Ska rensa lite i min garderob efter saker man kan skicka i väg. För tror inte jag har något som någon vill köpa i alla fall.
Hehe, dom kläderna jag tröttnat på är ändå omoderna och dom jag är snygga använder jag ju.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: