Känner ett visst besvikelse idag. Var till skolan och lämnade in det sista till medicinsk grundkurs och läraren säger. Jag hade velat ge dig ett högre betyg eftersom jag märker att du kan och har så väldigt brett intresse, men eftersom du behövde lite hjälp med vissa uppgifter måste jag tyvärr ge dig ett godkänt. KÄNNS så himla surt. JAG hade kunnat fått ett VG i medicinsk grundkurs så nu känns det som en besvikelse. Om hon inte sagt något hade Godkänt känns jätte bra nu känns det mer dåligt.
Jaja, inget att göra åt.

Varit till coop och handlat lite nödvändigt tills imorgon. Idag lagade jag potatis gratäng och lövbiff till oss.

Fick mina e-rotic cd skivor idag från CDON. Så himla bra, älskar gamla mellanstadiet disco musiken. Och att inte för glömma alla kvällar under min ljuva tonårstid jag spenderarde i bilar popandes med e-rotic. LOVE it IS!

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: