Nyss gått upp. William kikar på barnkanalen och franklin. Jag ska snart plocka ut kläder ut tvättmaskine och lägga i ny tvätt och sen lägga i en tablett till diskmaskinen.
Idag ska Björn jobba över så det blir bara jag och William hemma idag. Sen borde jag gå ner på stan och hämta ny kursbok får se om jag hinner. Ska träffa min granne och hennes son som heter Oskar idag.

Lär väl resa på mig och gå nu då.

[Kväll]

Usch, strax efter att jag skrivit imorse ringde Anki och ville att vi skulle följa med ut och leka. Vi gick ner till äventyrsparken och lekte. När vi skulle gå vidare lyfter William upp en sak visar den åt mig och säger TITTA mamma råtta. AH jag skrek rakt ut. Han tappade tack och lov sork-jäveln och jag skyndade mig hem och tvättade hans händer. Nu oroar jag mig för diverse äckliga sjukdomar han kan ha fått på händerna. Äckligt! Och imorgon ska jag traska ner på stan och köpa sån där sprit som man använder för att göra händerna sterila bland annat inom vården. För jag litar inte på att William inte tar upp nått mer äckligt djur och då är det bra om man kan sprita händerna på honom eftersom sprit är sterilt. Usch, jag som tycker råttor/möss och alla sånna där djur är så äckliga!

Sen har jag små städat blir väl mer imorgon, blir så illa tvungen. Det är så trångt i min lägenhet och sen ska man städa och dona så man blir helt knäpp! Är ju prylar över allt. Ska bli så skönt sen när man får flytta till större. Längtar ihjäl mig efter min trea.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: