Jag har svårt att sova nu för tiden. Är väl ångest på nått vis. Grubblar på saker och funderar vänder och vrider. I stort är det betygen som får mig att grubbla, min önskan om att läsa vidare är så stark. Vill så gärna komma in på högskolan. Jag vill verkligen kunna ha ett jobb jag trivs med. Jag tänkte gå ner på stan till klockan 15.30 idag och hämta mig studie litteratur så jag kan få en ny kurs och hoppas på VG i den kursen. Vill verkligen få höga betyg.

William leker samtidigt som han kollar på memil (emil) på dvd.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: