Kan inte minnas att jag varit så här bakis i hela mitt liv. Spytt flera gånger, åt för första gången idag för cirka en kvart sen. Mår fortfarande illa. Skönt i morgon när man vaknat och mår bra idag. Tur att detta är sista gången jag dricker för i år. För den här dagen ska läggas på minnet vill ALDRIG mer må så här kasst vill jag lova. Huga.

Vi hade i alla fall super trevligt, jag upp och dansade på porrstången på etage *haha*, sen scenen. Anna höll på att skämmas ihjäl *s*. Sen bråk inne på toan med en ful jävla brud som stod och bankade och skrek kom ut någon gång. Och ja sa håll käften din jävla fitta och hon bjäbb bjäbb. Så gick hon in på toan och jag sparkade hårt en gång dörren flög upp och jag, Anna, Christin och Sofie lossades som ingeting och sminkade, kollade oss i spegeln osv. HAHA, sen efteråt asgarvade vi när hon gick in i båset igen och smälde en gång till på dörren. HAHA. Rätt åt fittan.
Jag blir så himla kaxig när jag dricker, brukar verkligen börja tjafsa JÄMT.

I alla fall sen åkte vi hem.
William och Björn kom runt sextiden och då fick William paketen från Anna och Lena. Han blev så glad så. Sen visade jag honom mumin huset jag köpt och han blev eld och lågor. Sitter just nu inne på rummet och leker i massor med mumin gubbar och huset.

Nu ska jag natta honom, dricka vatten och lägga mig tidig och tycka synd om mig själv.

Grattis Felicia på 2 års dagen!

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: