Idag ska jag plugga, funderar på att gå ner till körskolan idag men beror på om jag hinner. Borde verkligen hinna med tanke på att jag vill ha mitt körtkort snart. Åh blir så stressad på allt.

I alla fall tycker jag Etik och Livsfrågor kursen är rätt lätt så tycker jag borde kunna få ett vg som jag vill ha. William äter just nu och dricker mjölk.
Helt sjukt är dock att när jag la mig igår kväll mådde jag bra, vaknade nu och mår illa igen. Usch, fundrar på varför jag mår illa än när det är 1½ dygn sen jag sist drack. Kommer ta lång tid tills jag dricker nästa gång. Känns inte som den här huvud/illamåendet är värt en kväll med alkohol.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: