William Småbarnåren Bittas f*tta kom får ni titta.
Småbarnåren

Bittas f*tta kom får ni titta.

Ja alltså jag kom inte på någon bättre rubrik och den låten hörde jag på för några dagar sen när jag fick tillbaka en av mina brända cd-skivor som Lena lånade för två år sen *hehe*. Helt glömt låten så fick mig ett gott skratt. Den gick man runt och sjöng som “ung” med glad klingande fylle röst.

William sover, björn kommer hit runt fem tiden och ska sova här i natt imorgon sticker han till lund nämligen så himlans trist. Fast kanske min Anna kan komma på besök om börsen tillåter?

Funderar på att beställa julgardiner från jotex. Sen är det någon som vet om det är dyrt att hyra typ tvättmaskin och sånt på typ thorn eller liknade? Funderar på att göra det. Känns som det är en sån jävla stor summa som ska ut på en gång.

För övrigt är jag redigt förbannad på våran pucko regering som bestämmt att höja a-kasse avgiften till 350 KRONOR och det ska bli obligatoriskt. Snällt för alla som studerar och kanske inte kan jobba en månad utöver de höjer dom fackavgiften med 200 vilket blir att vissa kommer bli tvugna att betala 500-600 för att vara med. HUR fan kunde folk rösta på dom här idioterna? Förutom de så får man inte stämpla på sommar loven längre som tex många studenter gjort som inte fått jobb. Nä då får man skylla sig själv. Man ska ligga i. Ja ni som ville ha ett litet USA har lyckas för dom svaga och fattiga kommer verkligen få det sämre än sämst nu. Jag hoppas folk är nöjda med sitt val. När man röstar på en regring som inte gynnar dom som är ensamstående, sjuka och utsatta då har man inget hjärta och de står jag för.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: