Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Irriterad

I alla fall rätt smått.

Ringde han som bor i lägenheten vi ska flytta till och frågade om det gick bra om vi flyttade in tidigare typ runt den 24 november i stället för att flytta in den 1 December eftersom jag ska vara ute från den här lägenheten den 30 nov. Och han sa nej, för att han betalat för hela november ut. Blev så jävla irriterad, visst om gubb-fan bodde där men det gör han inte. För han ringde mig samma vecka som jag fått veta att jag kunde få flytta in och frågade om jag ville flytta in redan första october för han höll på att flytta ut. Eftersom jag fortfarande bodde här så fick jag lov att säga nej, och han blev skit sur för de. Men nu ringer jag och ber om några dagar tidigare (man vill ju hinna städa snyggt innan man flyttar ut härifrån också) så får man inte flytta in för han betalat fram tills den första december. Jag har alltid låtigt folk flytta in tidigare i lägenheter jag bott i om jag redan varit därifrån, menar det gäller nån hundring bara. Va fan spelar de för roll.
Hur som helst skulle Björn fråga sin mormor & morfar om jag kunde få ställa mina möbler i deras lada en veckan innan flytten, så kan jag städa här hela tiden sen. Fast känns ändå jävligt trist att folk är så där. Gubb-jävel. Så ville han att jag köpte ett toalettskåp av honom för 200 ska fan säga nej i ren vrånghet när han inte kan låta mig flytta in några dagar tidigare.

Annars har vi inte gjort så mycket. William sover nu. Vi var till Borlänge (forsa tror jag det heter? ) och åt pizza. Är i alla fall en möbel affär alldelse i närheten där. God pizza var det också, ät en mexicana, William åt en Farmor Ankas köttbullar . Fast åt jätte lite.

[Uppdatering]

Nu finns bilder sen tjejkvällen uppe på kollaget. Jätte fina *s*.

– Puss –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: