Astma & allergiförbundet

Jag skickade in en ansökan för säkert en månad sen. Sen har jag inte hör något ifrån dom så tänkte att, jaha fick väl inte gå med då. Så igår kom papprena. Fick ett slags pappersblock där det stod att jag hade astma och att jag behövde följande mediciner vid akutfall. Sen fick jag ett medlems kort också. Kostar 100 kr första gången man går med, sen tror jag det var 50 kr per år. Minns inte riktigt man för info och dessutom bidra till foskningen framåt för astma är också bra. Jag är redigt trött på min astma & allergi just nu varje natt vakna slemig i halsen och sen knipa efter luft. Så himla jävla jobbigt känns som astman blev värre efter sommaren. Vet inte förmodligen något jag inbillar mig. Blir ju bättre så fort jag tar medicinen i alla fall. Vet att jag slarvar mycket med medicinerna också. Vissa dagar glömmer jag helt enkelt att ta dom. Jätte dumt, måste börja sköta det där.

William kikar på Emil. Björn drog till lund för två timmar sen. Och klockan halv tolv åker jag och William ner och träffat christin. Ska till tatziki och luncha.

– Puss –

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: