Nu åkte William precis till sin farmor och ska vara där tills klockan sex. Jag ska passa på att plugga.

Har så mycket tankar för framtiden. Problemet är som sådant att jag är skiträdd för att inte få nått jobb till våren. Börjar allvarligt fundera på att om jag inte får något jobb starta eget och sen bara söka högskola bredvid de hela tiden. Har en ide kanske skulle funka.
Usch hatar denna osäkerhet hela tiden.

Lyssnade nyss på music med William han sjöng med på hjulena på bussen dom går runt runt runt i glad tonart. Sen kom hans farmor och han blev super lycklig.

Och idag kommer Anna hit, ska bli så roligt så. Ser fram i mot det, så ikväll har jag lovat William lördagsgodis i form av chips och naco-chees dip. Mums ska det bli. Jag tänkte göra spagetti och köttfärssås till lunch idag. Sen kan man spara det till imorgon lunch också så William med få. Vet dock inte vad jag ska äta till middag.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: