Småbarnåren

~ Off ~

Lagt ut lite nya auktioner till tradera idag. Massor med VHS filmer som jag vill bli av med. Känns som jag måste få massor sålt nu innan flytten. Vill bli av med saker så man slipper dra med sig en massa saker till flytten som man ändå inte använder.

William kikar på Emil han. Jag ska gå och sminka mig strax. Läst falukuriern som alltid stod dock inget speciellt. Hade inte hänt så speciellt mycket.

[senare]

Hua, mår så himla illa och har så gjort nu i 4 dagar. Började i fredags och mått illa sen dess. William sover, var och la på en bok en tjej vunnit på tradera på posten och hämtade mammas paket. Just ja på tal om de paketet måste jag ringa henne och ge henne ocr och sånt så hon kan betala det med sin internetbank.
Skulle bli snö i natt, men de får vi allt se. Jag hoppas dock på ingen snö då jag är anti-snö.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: