I natt föll första snön här i Falun. Känns rejält trist. Snön vräker ner och man inser att FAN nu är det långt kvar till våran vackra svenska sommar. Hatar verkligen denna långa tråkiga vintern. Knäppte ett kort på nysnön, tyvärr rätt dåligt då det blev mörk bild. Den går att förstora. Snö suger fett…

William kikar på franklin. Tänkte att jag snart ska ringa Björn. Sen ska jag ta och masa mig in i duschen. Dagen blir lugn och allmänt tråkig. Kommer inte fira något idag då jag inte firar halloween eller påsken och heller aldrig gjort. Kommer det barn hit tänker jag också säga det. Och fan om gör nått bus då tar jag fram stora knytnäven. Nä men jag hoppas barnen och deras föräldrar kan repektera att alla inte firar olika saker. Jag firar endast jul och nyår och födelsedagar resten känns helt onödigt.

[Kväll]

Har varit ut i snön med William. Byggde Williams första snögubbe. Iofs så gjorde han typ inget på den utan jag fick göra allt men vi hade kul ändå. Sen när jag byggde en snölyckta passade William på att trampa sönder den innan jag hämtat ett ljus så var bara att bygga till en ny igen. Nu sover William tungt i sin säng. Jag gör inte något alls. Har nyss pratat med Lena. Lagade våfflor till lunch och sen lagade jag spagetti och köttfärsås till middag. Riktigt gott blev det.

GRATTIS ANNA PÅ 23 ÅRS DAGEN!!!

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: