Idag ska jag till skolan och göra redovisning. Ser väl inte deräkt framimot det. Blir redovisning i etik & livsfrågor.

Ska snart göra i ordning lunch här. Björn kommer hem till tolv och sen åker vi hem till mig och hämtar papper om skolan och sånt och sen vidare till skolan. Björn ska göra potatisgratäng idag. Annars blir dagen lugn. Borde köpa sån där sak till dörren idag också. Får se när jag hinner.

[ Senare ]

Så himlans glad är jag! Fick VG i Etik och Livsfrågor kursen. Började fan nästan gråta av glädje och läraren sa att jag var väldigt duktig och att hon var imponerad av att jag kunde memorera en hel kurs i huvudet. Hon hade aldrig träffat någon som kunde de innan. Så himla kul känns det VG mitt tredje VG i hela mitt liv. Super duper glad.
Efter jag varit där gick jag till körskolan igen. Fattar nada av den här teorin. Kommer jag någonsin kunna få ett körkort?
Gick till Hemma butiken och köpte en sån där till dörren idag MEN var fan fel sort. Morrar nu kostade den bara 39 kr men vart fan kan man köpa EN sån jag ska ha någonstanns då? Och ni som undrar var det är, ja jag vet inte vad det heter så kan tyvärr inte berätta vad det är för något. Är en plast grej man trär igenom gångjärnet på.

William sov när Björn kom hit vid halv fem så han är lagd för natten. Lika bra att låta honom sova med tanke på att han gick upp halv sju och varit vaken hela dagen. Jag mår inge bra känner mig febrig och har ont i huvudet. Ska gå och lägga mig snart.

Glad för en väns skull idag, du vet vem du är!

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: