Lyssnar på Cher så himla längesen man lyssnade på sån musik. Tycker den låten är så himla fin. Fast framför allt älskar jag Kärleksfeber filmen så himla bara. Och rolig, hehe.
Speciellt när hon dotter ser den “snygga” killen och tänker “Åh heliga maria låt mig inte tänka syndiga tankar om den där mannen” HAHA, så himla roligt. Skulle vilja ha den filmen på dvd undra om den finns?

William går här och är “orolig” tjatar om frukost, fast han fick välling för en kvart sen hehe. Han älskar flingor min lilla sötnos men idag ska ha få gröt. Får se hur det går. För han vill jämt ha sina flingor till frukost. Ska väl gå och fixa frullen åt honom nu då innan han blir riktigt sur här.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: