Idag på FM gick jag och William till Anki så William fick leka med Erik lite. Dom hade jätte roligt som vanligt. Sen gick jag hem och lagad fullkornsspagetti & baicon. William åt riktigt mycket. Sen sov vi en stund jag och William. Trodde min huvudvärk + nackvärk jag fått i natt skulle gå över då men de gjorde den inte. Ska väl ta en värktablett när vi kommer hem till Björn. Jag ska göra metodövning imorgon nämligen i skolan. Blir säkert kul skönt att ha det gjort så blir det jätte lite skola sen. Har bara kvar 7 kurser och jag läser en 100 poängskurs på en vecka så jag är nog klar om 7-8 veckor typ. Ska bli så jävla skönt om det är så. Bara 2 mån till med omvårdnadsprogramet. Sen ska jag läsa mitt ma A+B sen är jag klar att kunna söka vidare till högskolan längtar mig galen.

William kollar på Emil & jag sitter här ska snart plocka ihop maten vi ska äta till middag hemma hos Björn.

[senare]

Så gott med mat. Köpte en påse candy på hemköp som jag ska äta ikväll när William somnat. Blev halvsur när jag upptäckte att jag glömt mitt smink & rena trosor hemma. Vi som ska sova hos Björn. Funderar på att låna kallingar av Björn imorgon och sen strunta i att sminka mig men lite störd blir man ju så klart. Jag som är smink beroende.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: